Тиждень молодого вчителя

2013-04-27

/Files/images/SAM_1019.JPG

З 15 по 19 квітня 2013 року у Хустській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 2 був проведений Тиждень молодого вчителя «Сходинками педагогічної майстерності». Проведені в рамках Тижня заходи дали можливість створити в колективі творчу атмосферу, сприяли дружній і згуртованій роботі директора, наставників, керівників методичних об’єднань та молодих спеціалістів, пробудили інтерес до творчості, прагнення досягти кращих результатів.

Своїми досягненнями поділилися учитель англійської мови Скрипник Лариса Юріївна, учитель образотворчого мистецтва Ожоганич Ангеліна Василівна, учителі початкових класів Ісак Мар’яна Миколаївна, Русобров Ганна Михайлівна, вихователі ГПД Крічфалувшій Любов Михайлівна, Ланьо Тетяна Василівна, педагог – організатор Подолей Любов Михайлівна, практичний психолог Кедик Мар’яна Йосипівна. Молоді спеціалісти показали належний рівень методичної підготовки, позитивне ставлення до учнів та прагнення до самовдосконалення.

Надзвичайно цікавим та корисним був тренінг «Я крокую до майстерності», який провела практичний психолог Кедик М.Й. Цей захід сприяв формуванню у молодих учителів упевненості у правильному виборі професії, розвитку вміння спільно діяти та спілкуватися, стимулював бажання підвищувати свій професійний рівень та активізувати творчий потенціал.

На завершення Тижня було проведено чергове засідання «Школи молодого вчителя». Молоді спеціалісти та їхні наставники обмінялися думками про проведені заходи, виробили рекомендації, спланували подальшу роботу.

Кiлькiсть переглядiв: 406

Коментарi