Весняна толока

2018-04-04

/Files/images/SAM_3587.JPG/Files/images/SAM_3611.JPG/Files/images/SAM_3595.JPG/Files/images/SAM_3605.JPG/Files/images/SAM_3595.JPG/Files/images/93B733F2-46DB-437F-A7EB-308EF7A4056B (1).jpeg

Кажуть: “Школа – другий дім”. Хороший господар у своєму домі завжди наводить лад. От і сьогодні в Хустській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 відбулася толока. Весна радує нас своїм яскравим промінням, тож хочеться, щоб наш заклад був чистим та затишним.

Учителі, учні та техпрацівники прибрали шкільне подвір’я та прилеглу територію, упорядкували спортивний майданчик, доріжки. Не залишилися поза увагою і квітники.

Четвертого квітня шкільний сад завирував новим життям. Саджанці різних дерев: ялини, дуба червоного, клена-явора та ясеня – оздобили пришкільну ділянку. Уже декілька років поспіль Хустська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 плідно співпрацює з лісовими господарствами нашого району. От і зараз учнівська родина приймала гостей: в.о. головного лісничого ДП „Хустського ЛДГ” Джугана В.М., провідного інженера з ОП Коршинську С.В., районного мисливствознавця Рошка М.В., старшого майстра лісу Велятинського лісництва Романа Р.В.

Цікаву лекцію про будову саджанця, правильну посадку молодих дерев та догляд за ними прочитав Роман Р.В.

Затамувавши подих, діти слухали промовисті настанови про важливість збереження природи, дбайливе та відповідальне ставлення до неї. Адже, за словами пана Романа, майбутнє зеленої планети в руках молодого покоління.

А потім теорія перейшла в практику. Уже традиційно третій рік поспіль учні 8-А класу на чолі з класним керівником Ганусинець Д.М. беруть участь в акції „Посади дерево”. Цей рік не став винятком. Близько п’ятдесяти саджанців, подарованих гостями школи, замайоріли на території школи. До акції долучилися колективи 7-А класу (класний керівник Прибуш Н.В.), 8-Б класу (класний керівник Роман О.В.) та 10-А класу (класний керівник Басараб В.Д.). Окрім цього, учителі отримали персональні подарунки: жилетки та блайзери.

Проведення таких заходів дає можливість згуртувати молодь, формувати екологічну культуру підростаючого покоління і гуманно ставитись до довкілля, виробляє вміння працювати колективно.

Адміністрація школи висловлює щиру подяку вчителям, учням і батькам, техперсоналу за допомогу в організації та проведення шкільної толоки.

Кiлькiсть переглядiв: 377

Коментарi