• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перше вересня - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день

Перше вересня - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день

2016-09-20

Перше вересня - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день. Він незабутній своєю святковою атмосферою, доброзичливими і щирими посмішками, свіжістю оновлених класів і, звичайно, першим дзвоником.

У Хустській ЗОШ I-III № 2 шкільний дзвоник пролунав для 457 хлопчиків та дівчаток. Дітей щиро вітали радісні педагоги, розчулені батьки та старші друзі – випускники. Цьогоріч наша шкільна родина поповнилася на 69 школяриків. Саме для них лунали найщиріші побажання та привітання з нагоди початку навчального року.
З вітальним словом виступили також директор школи Ганна Гелеван та начальник управління культури, молоді та спорту Володимир Власюк. Чудовим сюрпризом для всіх став виступ переможниці багатьох міжнародних та всеукраїнських пісенних конкурсів Кароліни Борис.
Після урочистої лінійки у кожному класі був проведений перший урок присвячений 25 річниці Незалежності України – « Від проголошення Незалежності до сьогодення».
Мабуть, у кожній українській сім’ї цей день радісний. Адже гарний початок є запорукою вдалого навчального року, гідних успіхів у навчанні. Навчальний рік розпочався. Тож нехай він відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, стане початком наполегливої праці, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей!
Кiлькiсть переглядiв: 247

Коментарi