Гордість школи

2014-04-09

Ось і закінчилися Всеукраїнські учнівські олімпіади. Приємно, що учні Хустської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 показали найкращі результати у місті, бо із 21 учасника, які брали участь в ІІІ етапі предметних олімпіад 11 учнів стали призерами, що становить 52,4%.

Ми гордимося своїми вчителями та учнями призерами ІІІ (обласного) етапу олімпіад. Олашин Андріана - уч. 10 – Б класу виборола І місце з фізики (вч. Басараб В.Д.), ІІ місце з математики (вч. Моргентал Н.Ю.), ІІ місце з інформатики та ІІ місце інформаційних технологій (вч. Ковач Н.Р.). Кашкова Аделіна учениця 11 – А кл стала призером (ІІІ місце) олімпіади з української мови і літератури (вч. Білак О.В.) та посіла ІІІ місце з фізики (вч. Басараб В.Д.). На олімпіаді з правознавства Міца Ольга-Даріна учениця 11 – А кл. стала переможцем (І місце), а Мороз Дарина учениця 10 – Б кл. виборола ІІІ місце (вч. Лукач М.С.). Молнар Віталій учень 11 – А кл. має І місце з економіки (вч. Химич О.Й.) та ІІ місце з математики (вч. Роман О.В.), а учень 8– Б кл. Павлишинець Едуард посів ІІІ місце з математики (вч.Моргентал Н.Ю.).

Троє учнів представляли навчальний заклад на ІV етапі Всеукраїнської олімпіади Олашин Андріана з фізики, Молнар Віталій з економіки та Міца Ольга-Даріна. Приємно відзначити, що вже втретє учениця 10-Б класу Олашин Андріана cтає переможцем ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики, який у 2014році відбувся в м. Суми.

Дирекція школи висловлює щиру подяку педагогам і батькам учнів за навчання та виховання обдарованої молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 327

Коментарi