Інтелектуальна гра "Геліантус"

2014-04-09

/Files/images/DSCF1285.JPG

Учні Хустської ЗОШ І - ІІІ ступенів № 2 вперше стали учасниками захоплюючої інтелектуальної гри “Геліантус”, яка дала можливість їм випробувати власні сили в різних навчальних предметах, аналізуючи різні об`єкти вивчення, а вчителям допомогла виявити найбільш гармонійно розвинутих. Цього року в “Геліантусі” взяли участь 22 учні нашої школи. Кожен учасник поринув у дивовижний світ природи.

За відгуками учасників гри завдання були складні, але цікаві, пізнавальні і корисні. Вони спонукали учнів до науково-дослідницької роботи, розвивали інтуїцію та творчі здібності, підтриммали інтерес до природничих наук.

10 квітня 2014 року відбулося урочисте нагородження переможців та учасників гри. Директор школи Гелеван Г.М. вручила грамоти та подарунки учням Попадинець Богдані з хімії та біології, Маригуну Максимові – з хімії та Марченку Богдану – з біології. 18 учнів отримали сертифікати учасників гри.

Щиро дякуємо організаторам Міжнародної природознавчої гри “Геліантус” за допомогу у вихованні мудрих дослідників, допитливих і жадібних до знань дітей.

Сподіваємось, що в наступному році у “Геліантуса” буде ще більше прихильників і переможців!

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi